De Nintendo Switch biedt gegarandeerd uren speelplezier! De Switch is zeer gebruiksvriendelijk, gemakkelijk te installeren en een spelcomputer voor thuis EN onderweg. De Nintendo Switch kun je in alle situaties gebruiken, zodat je altijd gemakkelijk tussendoor de games kunt spelen die je wilt. Maar wat zijn nu de beste en leukste games voor de Nintendo Switch? Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste spellen, inclusief trailer. 

Dit systeem luidt een nieuw tijdperk in waarin je je leven niet hoeft aan te passen om games te spelen. In plaats daarvan past het systeem zich aan, aan jouw leven. Speel je favoriete games altijd, overal en met iedereen!

Nintendo SwitchEr zijn maar liefst 3 speelstijlen op de Nintendo Switch!

• TV-stijl – Neem plaats voor de tv en speel games met een groep. Plaats je Nintendo Switch in de houder en speel in HD op je tv.
• Tafel-stijl – Eén scherm voor twee spelers. Klap de standaard van de Nintendo Switch uit en deel het plezier op één scherm.
• Handheldstijl – Altijd en overal spelen op een groot scherm. Neem de gameplay van thuis overal mee naartoe.

Vroeger waren de meningen nog wel eens verdeeld en was er nog niet zo heel veel aanbod. Inmiddels is dit aanbod met Nintendo Switch spellen flink gegroeid en zijn er genoeg spellen voor jong en oud.

De 15 beste en leukste Nintendo Switch spellen

Wij hebben een selectie gemaakt van de 15 beste games voor de Switch, die uren speelplezier opleveren voor jong en oud. Dit is onze mening en staan in willekeurige volgorde, maar we weten zeker dat er voor jou ook iets tussen zit. Welk spel is jouw favoriet?

1 # The Legend of Zelda: Breath of the Wild2 # Animal Crossing: New Horizons

Koop bij Mediamarkt

3 # Super Mario Odyssey4 # Mario Kart 8 Deluxe5 # Ring Fit Adventure6 # Pokémon Sword & Shield7 # Super Smash Bros. Ultimate8 # Fire Emblem: Three Houses9 # Luigi’s Mansion 310 # Dragon Quest XI S11 # Splatoon 212 # Fortnite Battle Royale

Deze game kan je gratis downloaden 😉

13 # Untitled Goose Game14 # Arms15 # Just Dance 2020


LAAT EEN REACTIE ACHTER

LAAT EEN REACTIE ACHTER
Vul jouw naam hier in