Ben je op zoek naar een draadloze kwaliteitsspeaker(s) voor zowel thuis als buiten? En voor iets minder dan € 100,- per stuk? Dan denken wij met deze 8 uitstekende speakers in het overzicht precies gevonden te hebben wat je zoekt. In dit artikelen delen we de beste draadloze bluetooth speakers onder de € 100,-

Ze behoren allen tot het middenklasse segment en hun recensies zijn zeer lovend. Diverse speakers hebben op specifieke onderdelen zelfs een buitengewone beoordeling.

Laat je in het overzicht niet misleiden door b.v. het gewicht (maat) of mono & stereo, want de JBL en Sony hebben b.v. een krachtig geluid. En m.b.t. mono & stereo is er niemand die het verschil hoort wanneer muziek uit één box komt.

Let op: artikel geschreven in december 2021. Prijzen kunnen afwijken. 

Wat zijn de beste (goedkope) draadloze bluetooth speakers onder de € 100,-?

1 # JBL Flip 5

JBL Flip 5 beste draadloze bluetooth speaker onder de 100 euro

JBL Flip 5 , in 11 verschillende kleuren verkrijgbaar en thans één van de best verkochte speakers. JBL staat bekend om zijn steeds vernieuwende techniek en dat is duidelijk te horen in deze waterdichte  versie. Vooral de bastonen vallen op in deze compacte speaker en ook de speelduur van 12 uur.

De mee geleverde manual is in het Engels.

Bekijk bij bol.com

Bekijk bij Mediamarkt

# 2 Denver BPS-350

denver bps 350 beste bluetooth speaker onder 100 euro

Denver BPS-350,  is met zijn 2 woofers en 2 tweeters + lichteffecten een uitstekende party speaker maar zal in huis bij vol volume voor overlast kunnen zorgen. Het licht reageert op de muziekritmes.

Beschikt tevens over een ingang voor een Jackplug 3,5 mm.

Bekijk bij bol.com

# 3 iDance DJX600

DJX600 goede draadloze speaker bluetooth

iDance DJX600, heeft met zijn 600 watt versterker het krachtigste geluid van allemaal en is met zijn gemakkelijk te bedienen mengpaneel en draadloze microfoon zeer geschikt voor karaoke fans. Met het ingebouwde handvat is hij eenvoudig mee te nemen.

Bekijk bij bol.com

# 4 MEDION LIFE P67038

Medion Life p67038 beste Bluetooth draadloze speaker onder de 100 euro

MEDION LIFE P67038, een krachtige bas onderscheidt deze speaker van de anderen, maar is evengoed een party speaker en geschikt voor karaoke fans. De lichteffecten reageren op het ritme van de muziek. Naast de bluetooth koppelingen kun je ook een MP3 of CD speler aansluiten. Deze box heeft een handgreep om makkelijk mee te nemen en met zijn speelduur van 15 uur de onbetwiste winnaar.

# Momenteel niet leverbaar

# 5 Sony SRS-XB23

SONY SRS XB23 beste draadloze bluetooth speaker onder de 100 euro

Sony SRS-XB23, altijd een goed geluid en als lichtgewicht toch een zeer krachtige speaker vanwege 2 passieve radiatoren. Met de meegeleverde riem is hij overal op te hangen en is zowel water-, stof- en schokbestendig. Makkelijk te bedienen, 12 uur speelduur en verbindt snel met bluetooth.

Bekijk bij bol.com

Bekijk bij Mediamarkt

# 6 Nikkei BIGBOXX

Nikkei Bigboxx bluetooth party speaker met microfoon beste draadloze speaker

Nikkei BIGBOXX, deze handige trolley speaker (uitschuifbaar handvat en ingebouwde wielen) koppelt  een krachtig vermogen aan een mooi geluid met hoge en lage tonen. De microfoon en discoverlichting maken de speaker uiteraard geschikt voor party’s en karaoke. 

Bekijk bij bol.com

# 7 Caliber HPA502BTL

CALIBER HPA502BTL goede bluetooth speaker onder 100 euro

Caliber HPA502BTL, de twee speakers geven maar liefst 60 watt en zijn af te stellen voor het hoog (treble) en laag (bass). Beschikt over zowel een gitaar- als microfooningang, een handig bedieningspaneel en afstandsbediening. Het geluid is van uitstekende kwaliteit.

Bekijk bij bol.com

Bekijk bij Mediamarkt

# 8 N-GEAR SEAKER 26R

N Gear Speaker 26 R. Beste party speaker voor een feestje en in huis

N-GEAR SEAKER 26R, naast party speaker ook ideaal voor in huis. De twee woofers en een tweeter zorgen voor een mooi geluid en opvallend veel bas. De discoverlichting wordt weergegeven in de ringen rond de woofers. De N-Gear is dankzij het handvat makkelijk mee te nemen en met de microfoon ideaal voor karaoke fans.

Bekijk bij Bol.com

Vergelijking beste draadloze bluetooth speakers onder de € 100,-

Bekijk onderstaande tabel waarin we een vergelijking hebben gemaakt van de 8 draadloze bluetooth speakers. In deze tabel vind je alle specificaties op een rijtje.

Vergelijking tabel Beste Draadloze bluetooth speakers alle specificaties

Conclusie beste draadloze bluetooth speaker onder de € 100,-?

Wat is naar onze mening de beste draadloze bluetooth speaker? Tja dit is iets wat persoonlijk is, maar wij zouden de keuze opsplitsen aan de hand van twee verschillende doeleinden.

Zoek je een praktische draadloze speaker die je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen? En die ook nog eens hufterproef is? Dan zouden wij zelf kiezen voor de JBL Flip 5. JBL heeft zich de afgelopen jaren op het gebied van prijs kwaliteit altijd weten te bewijzen. Ze bieden kwalitatief goede speakers en ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs.

Zoek je een echte draadloze party speaker? Dan zouden wij kiezen voor de iDance DJX600 Wij kunnen je garanderen dat je hiermee een knallend feestje kunt maken 🙂


 

Liever in je eentje en alle rust genieten van je favoriete muziek? Bekijk dan ons artikel met de top 5 Beste Noise Cancelling Koptelefoons!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

LAAT EEN REACTIE ACHTER
Vul jouw naam hier in