# 17 Rich Dad Poor Dad

What the Rich Teach Their Kids About Money That the Poor and Middle Class Do Not!

Het eerste boek dat werd uitgegeven door de ‘Rich Dad’ company was Rich Dad Poor Dad.Sinds de eerste uitgave staat het boek al op de bekendste Best Sellers lijsten.

Het verhaal in het boek gaat over een persoon die 2 vaders heeft: zijn biologische vader – de arme pa – en de andere is de vader van zijn beste jeugdvriend – de rijke pa.

Beide vaders leren de auteur hoe succesvol te zijn in het leven maar op compleet verschillende manieren. Doorheen het boek vergelijkt de auteur zijn 2 vaders en hun principes, ideeën, financiële gewoontes. En hoe zijn arme maar hoog opgeleide vader het financieel moeilijk heeft terwijl zijn al rijke pa steeds rijker wordt.

In het boek komen 2 fundamentele onderwerpen aan bod: De ik kan het doen mentaliteit en durven ondernemen. De auteur benadrukt het belang van deze 2 concepten door verschillende voorbeelden van elk naar voren te brengen en het belang van financiële intelligentie te benadrukken. Leer hoe de kracht van ondernemingen de rijken nog rijker maakt.

Bestel bij Bol.com