Wanneer heb je voor het laatst iets leuks of geks gedaan? Wij verzamelden 15 ideeën om je leven wat afwisselender te maken. Het is leuk om zo nu en dan wat nieuws uit te proberen. Maak je hoofd leeg, get out of your comfort zone en probeer nieuwe dingen uit.

# 1 Maak een bucketlist

Maak een lijstje van alle dingen die je nog eens zou willen uitproberen! Verzin de gekste dingen en laat je fantasie los!

# 2 Parachute springen

Overwin je angst en spring uit een vliegtuig (wel met parachute;) ) Een onvergetelijke ervaring en ook nog eens goed voor je zelfvertrouwen!

# 3  Toerist in je eigen omgeving

Bezoek alle bezienswaardigheden in je eigen omgeving of stad. Bezoek een museum, ga mee op een boottocht, of sluit aan bij een toergids. Je zal er van versteld staan hoeveel je eigenlijk niet wist van je eigen stad.

# 4 Spring op je fiets

Fiets in de bossenPak spontaan je fiets en fiets zomaar ergens heen.

# 5 Maak foto’s met een analoge camera

We zijn ontzettend verwend met alle digitale camera’s en luxe smartphones. Ga eens het avontuur aan met een ouderwetse analoge camera. Schiet een foto rolletje vol en laat de foto’s ontwikkelen. Probeer van elke foto iets speciaals te maken en je zal versteld staan van het eindresultaat.

# 6 Ga een volledige dag offline

Waarom? You actually get shit done, je blijft makkelijker gefocust, minder prikkels, meer tijd en het stimuleert creativiteit. En het is gewoon heerlijk, even niet continu verbonden zijn met je telefoon, andere apparatuur of de digitale wereld!

# 7 Organiseer zelf een kroegentocht

Nodig je vrienden of vriendinnen uit. Iedereen betaalt 1 rondje en telkens in een andere kroeg. Zo kom je nog eens ergens.

# 8 Bekijk de zonsopgang

Zonsondergang in de veluweSta vroeg op en ga naar een mooie locatie zoals een dakterras, een groot meer, of een natuurgebied. Ga lekker rustig zitten en bekijk de zonsopgang. Een heerlijke en unieke manier of je dag te beginnen. Je moet er wel wat voor over hebben;)

# 9 Ga wildkamperen

Het is dan niet altijd legaal, maar wel heel avontuurlijk. Neem een vriend of vriendin mee, een klein tentje en wat lekkernij. Ga op avontuur en kies een locatie lekker afgelegen. Een onvergetelijke ervaring.

# 10 Dans in de regen

Dans in de regen op je blote voeten, voel je vrij en als een kind!

# 11 Say yes!


Je kent het wellicht van de feel good film SAY YES van Jim Carrey!
Zeg een hele dag “ja” op allesJ Ja zeggen tegen het leven betekent meer loslaten en openstaan voor nieuwe dingen. Er is uiteraard wel een grens, maar die mag je zelf bepalen.

# 12 Ga naar het vliegveld en boek de eerst volgende vlucht.

Vakantiekoffer met kleding camera en diverseLaat je verrassen en omarm het toeval! Vaak kan je ook nog met flinke korting vliegen en hoef je er dus geen fortuin aan te besteden.

# 13 Ga onuitgenodigd naar een bruiloft.

Vast wel bekend van de film of term Wedding Crashers. Ga als stel naar een groot bruiloft feest en geniet van het feest, vast niemand die erachter komt 🙂 Wil je de bezoekers verblijden met grappige feitjes? Lees dan vooral 42 toffe feiten voor op een feestje

# 14 Boek voor één nacht de presidentiële suite.

Voel je als de koning en waan je in luxe. Bestel een belachelijk duur menu bij de roomservice met een lekkere dure champagne. Ga lekker in de jacuzzi en geniet van alles om je heen. Voel je als de koning te rijk, je leeft tenslotte maar één keer.

# 15 Maak een vlucht met een hete luchtballon!

luchtballonnen in de lucht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

LAAT EEN REACTIE ACHTER
Vul jouw naam hier in