Home Wonen & Lifestyle 11x Slimme gadgets!

11x Slimme gadgets!

11 slimme gadgets voor in en om het huis! Forget the past, this is the now and the future ;)

Lachende jongen met VR bril en gadgets om zich heen

Slimme huisapparaten worden een deel van ons dagelijks leven. Net als bij de mobiele telefoon beginnen we langzaam al verslaafd te raken en worden we afhankelijk van hen voor onze dagelijkse handelingen. Met slimme gadgets los je problemen op en daarnaast hebben ze ook nog eens een prachtig ontwerp. Wij verzamelden een hele lijst voor je, laat je benieuwen!

Wink Hub 2

 


Wink is een snelle en simpele manier om jou en je huis te verbinden. Beheer honderden slimme producten van de beste merken in één eenvoudige app. Wink Hub 2 is de volgende generatie van de Wink Hub die je kan helpen een slim huissysteem te creëren. Hij is sneller, betrouwbaarder en veiliger.

Hub 2 is kun je koppelen met slimmere huistechnologieën, dus je kunt met een gerust hart alles aan schaffen dat je wilt, het is altijd te koppelen met Wink. En zijn slanke, moderne ontwerp zorgt ervoor dat het alleen al een plaatje is om op je salontafel of boekenplank te staan.

Logitech Harmony Elite-afstandsbediening

 

Een andere slimme gadget is de Logitech Harmony Elite. Het is de krachtigste en intuïtieve Harmony-afstandsbediening die werkt met Alexa. Hij bestuurt maximaal 15 apparaten voor een naadloze bediening van je entertainment – en je huis.

Netgear Arlo Pro 2

 


De Arlo Pro 2 houdt je huis in de gaten terwijl je weg bent, in schitterende 1080p HD-kwaliteit. Je kunt de 100% draadvrije, weerbestendige camera overal plaatsen, binnen of buiten. Je krijgt meldingen van bewegingen en hij bewaart zeven dagen gratis video-opnames in de cloud. Je kunt hem ook laten samenwerken met Alexa.

Augustus Smart Lock Pro + Connect

Wil je een slimme deur hebben? Met je telefoon in je zak open je gewoon de deur en je bent bij je thuis. Hoe? De August Smart Lock Pro vergrendelt ook automatisch de deur achter je nadat je bent vertrokken.

Vergrendel en ontgrendel je deur, bedien keyless toegang en houd bij wie komt en gaat, allemaal vanaf je telefoon. Het 24/7 activiteitenlog zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent.

Augustus Smart Lock Pro + Connect is de enige slimme slotoplossing die werkt met alle drie de belangrijkste spraakplatformen. Gebruik je stem om Alexa, Siri of Google Home je vergrendeling te laten bepalen.

ecobee4 Thermostaat


Als je van slimme homesystemen houdt, dan vind je dit product vast leuk. Hij heeft nu 10.000 vaardigheden en die lopen nog steeds op. Je kunt de ecobee4 vragen om de temperatuur aan te passen, het nieuws te lezen, een grapje te vertellen en nog veel meer – zelfs vanuit de hele kamer. Er zit een kamersensor bij die helpt met het beheren van warme of koude plekken in je huis.

iRobot Roomba 690


Je kunt nog zo’n slim huis hebben, zonder robotstofzuiger ben je nergens. De Roomba 690 komt in alle hoekjes en zuigt alles van kleine deeltjes tot grote brokstukken moeiteloos op. Speciale vuil detecterende sensoren waarschuwen de Roomba robotstofzuiger om beter te reinigen op geconcentreerde vuilzones. Druk gewoon op opschonen of Plan Roomba onderweg met de iRobot Home-app.

Withings Thermo – Smart Thermometer


Hoe geavanceerd is jouw thuistechnologie? Heb je een moderne thermometer? Als je op zoek bent naar slimme ideeën voor je huis kom je de slimme thermometer vaak tegen.

Thermos is een thermometer met 16 infraroodsensoren die in 2 seconden een medisch goedgekeurde meting biedt, maar ook synchroniseert met een speciale smartphone-app om koorts-episodes te helpen beheren.

Dit slimme huissysteem is een gamechanger, zelfs bij smart home-producten. De Thermo is CE goedgekeurd, waardoor het voldoet aan de hoogste standaarden voor medische hulpmiddelen ter wereld. Dit slimme apparaat voor thuis meet de tijdelijke arterie, die als de beste plaats wordt beschouwd om temperatuurveranderingen te detecteren.

Als je Thermo over je voorhoofd veegt, nemen 16 infraroodsensors meer dan 4.000 metingen om het heetste punt te vinden. Dit is de revolutionaire vooruitgang en is wat we HotSpot Sensor Technology noemen.

In tegenstelling tot traditionele methoden vermijdt Thermo elk contact met speeksel, oorsmeer of andere lichaamsvloeistoffen, waardoor dit de meest hygiënische manier is om iemands temperatuur te nemen.

Yunmai Color Smart Scale


Stap op de weegschaal en binnen enkele seconden zijn er 10 verschillende essentiële gezondheidsmetingen, die je uitgebreide gegevens over uw gezondheid geven. De weegschaal stuurt alle metingen meteen naar je smartphone, zodat je gewichtsverlies en voortgang van je gezondheid goed in de gaten kunt houden. Hij meet gewicht, lichaamsvet, spierfrequentie, vocht, botmassa, visceraal vet, BMR, BMI, eiwtten en lichaamsbouw.

De YUNMAI 2. 0-app verbindt je realtime lichaamsmetrics met een wereld van datakaarten, social sharing en fitness-tracking. Stap eenvoudig weg op de schaal om je profiel meteen te verbinden en begin met het versturen van gegevens naar uw app. Er is geen extra configuratie vereist, zodat je onmiddellijk kunt beginnen met meten.

Withings Draadloze bloeddrukmeter voor Apple en Android


De Withings draadloze bloeddrukmeter bewaakt je bloeddruk en maakt het makkelijker om toegang te hebben tot al je data. Hij meet zowel de systolische en diastolische bloedruk én je hartslag. Met een speciale app heb je je data altijd bij de hand en kun je hem delen met artsen.

Netatmo-weerstation voor smartphone


Dit persoonlijke weerstation heeft sensoren voor luchtkwaliteit en is beschikbaar voor iPhone en Android. Hij monitort de lucht- een weerskwaliteit, zowel binnen en buiten. Je krijgt realtime een rapport van de luchtkwaliteitsindex, waardoor je je huis kunt verbeteren. Hij geeft ook het beste moment om te ventileren aan. Krijg relevante informatie en neem passende stappen.

Echo Dot


De Echo Dot (2e generatie) is een handsfree, spraakgestuurd apparaat dat Alexa gebruikt om muziek af te spelen, smart home-apparaten te bedienen, informatie te geven, het nieuws te lezen, alarmen in te stellen en nog veel meer. Je kunt hem verbinden met luidsprekers of een koptelefoon via Bluetooth om muziek af te spelen Amazon Music, Spotify, Pandora, iHeartRadio en TuneIn.

Bedient lampen, ventilatoren, schakelaars, thermostaten, garagedeuren, sprinklers en meer met compatibele aangesloten apparaten van WeMo, Philips Hue, Samsung SmartThings, Nest, ecobee en anderen.

Hij hoort je zelfs van de andere kant van de kamer, want hij beschikt over 7 verre veldmicrofoons voor handsfree bediening, zelfs in een rumoerige omgeving of tijdens het afspelen van muziek. Ook heeft hij een ingebouwde luidspreker zodat deze zelfstandig kan werken als een slimme wekker in de slaapkamer, een assistent in de keuken of waar dan ook als een spraakgestuurde computer. Hij wordt steeds slimmer en voegt nieuwe functies toe, maar hij kent ook al dingen zoals Uber en Domino’s. Je eigen persoonlijke assistent!

Tegenwoordig heb je bijna over een Smartphone voor nodig en ook voor deze gadgets kan het vaak erg handig zijn. Ben je nou toe aan een nieuwe Smartphone, maar weet je niet waar je op moet letten? Bekijk dan even onze Tips bij het kiezen van de juiste smartphone

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

LAAT EEN REACTIE ACHTER
Vul jouw naam hier in