Fysieke winkels, wat zijn dat? Tegenwoordig shoppen we steeds meer online. Lekker comfortabel vanuit je laptop met een kopje thee en een dekentje. Heerlijk vinden we dat. Gewoon een paar uur browsen op je favoriete kleding webshops. De combinatie van het gemak, de vaak lage verzendkosten en het toch snel in huis hebben zijn de ideale combinatie voor een goede shopping spree. Wij zetten de 10 leukste webshops voor je op een rijtje.

# 1 H&M

H&M webshopWe vallen maar al te graag terug op iets wat we vertrouwen. H&M is er zo een. De winkel waar je vroeger in je tussenuurtjes maar al te graag met je vriendinnen in dook. Want: leuk en goedkoop! H&M is tegenwoordig ook een stuk sneller met verzenden en als (gratis) club member heb je ook nog eens altijd gratis standaard verzending.

# 2 Wehkamp

wehkamp webshopMisschien wel een van de meest diverse webshops is Wehkamp. Net als Zalando kun je hier voor goedkope jeans, maar ook net zo goed voor de duurdere merken terecht. Daarnaast is de webshop zo populair omdat je jongere zusje hier kan shoppen, maar je moeder net zo goed.

# 3 Topshop

Topshop webshopIn Nederland hebben we helaas maar één topshop. Daarom kun je extra blij zijn met hun heerlijke webshop! Alle items die nu helemaal hot zijn vind je sowieso hier.

#4 ASOS

ASOS webshopWie is er niet fan van? ASOS heeft een gigantisch aanbod aan de allerleukste kleding, schoenen én accessoires. Combineer dat met erg fijne verzendkosten en je snapt meteen waarom iedereen zich aansluit bij de ASOS fanclub. Benieuwd hoe dat kledingstuk nu echt om je lichaam heen beweegt? Ook dat laten ze je bij de meeste producten haarfijn zien met een bewegende video.

# 5 Forever 21

Forever 21 webshopNaast de reguliere sale heeft Forever 21 ook elke dag 21 (ja, echt) andere items waar je dan 20% korting op krijgt. En wij houden van korting. Ook met een voller figuur kun je hier je hart luchten, want ze hebben ook veel supertoffe kleding in plus size. (Net als ASOS, trouwens!)

# 6 Zalando

Zalando webshopSpendeer jij liever zo min mogelijk voor een blouse, of vind je het ook prima wat meer flappen neer te tellen? Zalando heeft het allemaal. En stuk voor stuk blijven ze toch een goede kwaliteit bieden. Dat de verzendkosten altijd gratis zijn, vinden we natuurlijk ook erg fijn.

# 7 Most Wanted

Most wanted webshopMost Wanted is nog niet zo lang bekend en ook nog niet zo lang geleden opgestart. Toch is het al snel uitgegroeid tot één van de populairste webshops. De hipste kleding en accessoires van dit moment vind je hier.

# 8 River Island

RIver Island webshopWil je altijd verzekerd zijn van hele goede kwaliteit, dan is River Island je bestemming. Op hun webshop zijn altijd de meest hippe items te vinden. Hip én kwalitatief, wat wil je nog meer?

# 9 Zara

Zara webshopDe Zara winkels hebben altijd die lekker luxe uitstraling. Maar als je er liever een keer binnen loopt in je pyjama, dan is hun webshop ideaal. Van elegante en chique tot superstoere kleding, je vindt hier voor iedere stijl wel wat.

# 10 Loavies

Loavies WebshopLoavies gaat altijd met de tijd mee en heeft dan ook altijd de laatste trends in huis. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze webshops bij alle shopaholics wel bekend is en dus steeds groter wordt. En dat allemaal voor een fijn prijsje.

Zit jij al klaar om uren te spenderen op een, of meerdere, van deze webshops? Pak je dekentje, je kopje thee (of iets anders), een goede snack en ga er goed voor zitten. Want deze webshops houden je nog wel even bezig…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

LAAT EEN REACTIE ACHTER
Vul jouw naam hier in