Soms, om succesvol te worden en dichter te komen bij de persoon die we kunnen worden, hoeven we niet meer dingen toe te voegen – we moeten juist sommige dingen opgeven.

Er zijn bepaalde dingen die universeel zijn, waardoor je succesvol zult zijn als je ze opgeeft, ook al kan iedereen een andere definitie van succes kunnen hebben.

Je kunt vandaag al een aantal van deze dingen opgeven, terwijl het wat langer kan duren om anderen dingen op te geven.

# 1 Stop met je ongezonde leefstijl.

Als je iets wilt bereiken in het leven, begint alles hier. Eerst moet je voor je gezondheid zorgen en er zijn maar twee dingen die je moet onthouden:

1. Gezonde voeding

2. Fysieke activiteit

Kleine stappen, maar je zult jezelf op een dag bedanken.

# 2 Geef je excuses op.

Succesvolle mensen weten dat ze verantwoordelijk zijn voor hun leven, ongeacht hun vertrekpunt, zwakke punten en mislukkingen uit het verleden.

Realiseren dat je verantwoordelijk bent voor wat er in je leven gebeurt, is zowel angstaanjagend als opwindend.

En als je dat doet, wordt dat de enige manier waarop je succesvol kunt worden, want excuses beperken en voorkomen dat we persoonlijk en professioneel groeien.

Beheer je eigen leven, niemand anders zal het doen.

# 3 Geef je perfectionisme op.

Niets zal ooit perfect zijn, ongeacht hoeveel we proberen.

Faalangst (of zelfs angst voor succes) weerhoudt ons er vaak van om actie te ondernemen en onze creatie daarbuiten in de wereld te zetten. Er gaan echter veel kansen verloren als we wachten tot de dingen goed zijn.

# 4 Geef de korte termijn Mindset op.

Succesvolle mensen stellen doelen op de lange termijn, en ze weten dat deze doelen slechts het resultaat zijn van kortetermijngewoonten die ze elke dag moeten doen.

Deze gezonde gewoonten zouden niet iets moeten zijn wat je doet; ze zouden iets moeten zijn dat je belichaamt.

# 5 Stop met NEE zeggen tegen kansen.

Als je nooit grote kansen probeert te grijpen of je dromen werkelijkheid laat worden, zul je nooit je ware potentieel ontketenen.

En de wereld zal nooit profiteren van wat je had kunnen bereiken.

Dus stem je ideeën, wees niet bang om te falen, en wees zeker niet bang om te slagen.

# 6 Geef de vaste mindset op.

Vaste mindset. Iemand met een vaste mindset gaat ervan uit dat je intelligentie en kwaliteiten vast staan. Mensen met een vaste mindset denken dat hun intelligentie of talenten gewone eigenschappen zijn, en dat talent alleen al leidt tot succes – zonder hiervoor hard te werken. Ze hebben ongelijk.

Succesvolle mensen weten dit. Ze investeren elke dag een enorme hoeveelheid tijd om een ​​groei mindset te ontwikkelen, nieuwe kennis op te doen, nieuwe vaardigheden te leren en hun perceptie te veranderen, zodat het hun leven ten goede kan komen.

Onthoud, wie je vandaag bent, het is niet wie je morgen moet zijn.

# 7 Stop met Multi Tasken.

Verwar druk zijn niet met productief zijn, multi tasken is dodelijk.

Als je vele malen effectiever wilt zijn, moet je dus nooit gaan multi tasken. Volledig aanwezig zijn en toegewijd zijn aan één taak, is onmisbaar.

# 8 Geef je behoefte op om alles onder controle te hebben.

Maak los van de dingen die je niet kunt beheersen en concentreer je op de dingen die je kunt, en weet dat soms het enige dat je kunt controleren, je houding ten opzichte van iets is.

# 9 Stop met JA zeggen tegen dingen die je doelen niet ondersteunen.

Succesvolle mensen weten dat om hun doelen te bereiken, ze NEE moeten zeggen tegen bepaalde taken, activiteiten en eisen van hun vrienden, familie en collega’s.

Op de korte termijn kun je een beetje directe bevrediging opofferen, maar wanneer je doelen uitkomen, is het allemaal de moeite waard.

# 10 Geef je behoefte om geliefd te zijn op.

Zie jezelf als een bepaalde niche. Er zullen veel mensen zijn die van die niche houden en er zullen mensen zijn die dat niet doen. En wat je ook doet, je zult niet in staat zijn om iedereen tevreden te stellen.

Dit is volkomen natuurlijk en het is niet nodig om jezelf te rechtvaardigen.

Het enige dat je kunt doen om elke dag authentiek te blijven, is te verbeteren en waarde te bieden, en ook te weten dat het groeiende aantal ‘haters’ betekent dat je belangrijke dingen doet.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

LAAT EEN REACTIE ACHTER
Vul jouw naam hier in